RSS

Oppgavedag 1 (teksturer)

02 Sep

Da har jeg hvert og tatt bilder. Det synes jeg er kjempemoro. Eneste er at jeg har hvert her nede alene, så av mennesker har jeg brukt et bilde av lille tuppa mi Mina og hennes spanske venninne Ahylin.
Ellers er jeg fornøyd med resultatet. Litt vanskelig og ta bilder med all solen her, så hadde bare en halv time på kvelden til å ta alle bildene.
Når jeg kom hjem redigerte jeg bildene. La de inn i Photoshop å gjorde de klare til bruk. Jeg har noe erfaring fra Photoshop fra før, men den måten å redigere bilder på som skole tutorialene var første gang. Likte det godt.

background

minyYahylin

rode

Tiles

tree

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: