RSS

Oppgavedag 2

07 Sep

KittyToft-Kollasjbilde

Jeg rendret bildet av en hytte jeg fant på nettet, på den hytta hadde jeg mappet med egne materialer fra oppgavedag 1. i tillegg fant jeg en del bilder på netter som jeg tok inn i Photoshop. Jeg lagde en line som alle skygge følte den retningen.

dag2

dag2011

2013-09-05_1808

2013-09-05_1808_001

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: