RSS

CADHP1 – Statusrapport uke 2

18 Oct

Statusrapport uke 2
Nå ligger jeg litt bedre an enn forrige uke. Jeg har tatt igjen det jeg hang etter med og er ferdig med modellering. Jeg er også ferdig med teksturer. Litt lyssetting igjen, men startet og rendre videopresentasjonen. Jeg ligger da akkurat innenfor tiden til og holde fristen.
4

2013-10-19_2055

2013-10-19_2105

2013-10-20_0045

bilde

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: