RSS

CAV4

11 Jun

Jeg har hatt ett problem med å eksportere panorama render fra 3d Max. Dette løste jeg ved at jeg lastet med Pano2VR. Her importerte jeg vanlig panorama squere bildet i .png format som jeg rendret i 3d Max. Jeg importerte det inn i Pano2VR. Dette fungerte veldig bra. Anbefales!!
Laget en liten video tutorial på hvordan jeg gjorde det om noen skulle være interessert 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: