RSS

Dag 30 – Konstruksjonsdagbok

24 Sep

Jeg hadde vel ikke planlagt at jeg skulle få virus på dataen min. Dette kunne kommet i dårligere tider, dagen før innlevering for eksempel. Så utrolig glad jeg har One Drive som har kopi av alle skole filene mine på nettet. Viruset spiser opp cpu, noe jeg trenger til prosjektet. jeg hadde akkurat tatt igjen planen. formatere så er det installere osv… 🙂 håpe det går fort…..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: